energivejledning.png

Energirådgivning

Bornholms El-Net A/S yder gratis, uvildig energirådgivning og giver desuden tilskud til energiforbedringer i samarbejde med lokale håndværkere. Ud over at spare energi og penge hvert år ved at energirenovere, så opnår du ofte en forbedret komfort. Dit hus bliver også nemmere at sælge.

Se her hvilke virksomheder, der er med i ordningen. Tilskuddet gives via håndværkeren som en rabat på det udførte arbejde.

Energirådgivning ydes til kunder hos Bornholms El-Net A/S og er derfor uafhængigt af, hvilken el-leverandør du har. Det vil i praksis sige, at hvis du bor på Bornholm eller har virksomhed på Bornholm, så kan du få gratis energirådgivning.

Erfaringen viser, at en almindelig husstand med et forbrug på omkring 4500 kWh/år ofte kan spare ca. 500 kWh af elforbruget med ganske enkle metoder. Den meget miljø- og/eller økonomibevidste kan med stor sandsynlighed spare endnu mere.

Mange virksomheder og offentlige institutioner på Bornholm har allerede benyttet energirådgivningen til at nedsætte deres energiudgifter.
Jo større energiforbrug, desto større er besparelsespotentialet og dermed den økonomiske gevinst.

Kontakt Bornholms El-Net A/S på telefon 56 900 000 eller mail beof@beof.dk og få en gratis, uvildig energirådgivning.